Finally, a place to hire bikes in Aberystwyth!

Finally, a place to hire bikes in Aberystwyth!

In the beginning of this year, I changed the flat and populated Netherlands for rugged and deserted Wales. And moving to Aberystwyth (West Wales) I noticed an absence of a bike rental. I could not figure out why. The region is popular with tourists and perfect for off-road and on-road cycling. So, filling the gap myself, I started a small bike rental company in Aberystwyth. And I am very happy to say; I am open for business!

Please go to aberoutdoor.co.uk and start discovering this beautiful region by mountain bike!

2 thoughts on “Finally, a place to hire bikes in Aberystwyth!

 1. Hi Tim,

  Compleet random je website gevonden omdat ik op jacht was naar fietsverhuur in Aber. Heb er van 1999-2001 gewoond en kom ook uit Groningen. Hoop dat je het er net zo fantastisch gaat hebben als ik het heb ervaren. Kom er nog steeds graag! Kbye:)

  Cyfarchion!

  1. Hoi Lona,
   Sorry voor de late reactie. Ik heb het hier enorm naar mijn zin, en dat gaat waarschijnlijk de komende jaren niet veranderen. Heel erg bedankt voor je leuke reactie, en laat maar weten als je weer in Aber bent, kunnen we een stukje fietsen als je dat leuk vindt.
   Groet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *